ATAPÉTA

Parato vlies tapéta tendenza 3798

19.590 Ft / tekercs

Név Tendenza 3798
Márka Parato
Katalógus Tendenza
Tapéta száma 3798
Minta ismétlése 53 cm / 0 cm
Anyaga Vlies
Méret 10,05 x 0,53 cm
Szín Arany
Stílus Modern
Származási hely Olaszország Olaszország
Súrolható Eltávolítható a tapéta szárazon Tapéta fényállósága jó Tapéta ragasztó falra Ragasztás egyenes illesztéssel Ragasztás illesztés nélkül

Szállítási idő: 2-4 hét*
(visszaigazolástól függően)

Cikkszám: PTE3798 Kategória: Címkék: , , , , , ,

Ingyenes szállítás

parato logo
Termék neve

Méret

Anyaga

Stílus

Minta

,

Szín

Tapéta felrakása

,

Tapétaragasztó használata

Moshatóság

Fényállóság

Eltávolítható

Tapétakönyv

Márka

Parato modern vlies tapéta Tendenza katalógus 3798 egyszínű arany falburkolat. Ennek a tapétának a márványozott felülete egy kopott vászonra emlékeztet, mely tökéletes kiegészítője a hozzáillő mintás tapétának. Tízféle szín közül tudja kiválasztani a megfelelőt. Felrakásánál a ragasztót falra kell kenni és illesztés nélkül vagy egyenes illesztéssel felhelyezni. Tapéta mérete a jól megszokott 10,05 x 0,53 m. Általános jellemzői között megtalálhatóak az enyhén súrolható tulajdonság és a jó fényállóság.

Brand

Parato

A munkavállalók hosszú munkájának és a tapéták 30 éves tapasztalatának köszönhetően a Parato kiemelkedik a világpiacon. Azzal a termelési potenciállal, hogy segíti az ügyfelek minden igényének kielégítését, és számos kiváló minőségű papír, vinyl és vlies tapétát kínál. Ezenkívül a családirányítás koncepció segíti Parato-t abban, hogy hű maradjon az első alapítóhoz azáltal, hogy folyamatosan követi irányát a cégen belül is. Elősegítve az emberi kapcsolatok kialakulását az összes munkavállaló között, és ezáltal kényelmes munkahelyi légkört teremtve.

parato logo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Parato vlies tapéta tendenza 3798” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

preloader