ATAPÉTA

Parato vlies tapéta casamood 27074

24.600 Ft / tekercs

Név CasaMood 27074
Márka Parato
Katalógus CasaMood
Tapéta száma 27074
Minta ismétlése 53 cm / 0 cm
Anyaga Vlies
Méret 10,05 x 0,53 cm
Szín Világosszürke, Drapp
Stílus Modern
Származási hely Olaszország Olaszország
Súrolható Eltávolítható a tapéta szárazon Tapéta fényállósága jó Tapéta ragasztó falra Ragasztás egyenes illesztéssel Ragasztás illesztés nélkül

Szállítási idő: 2-4 hét*
(visszaigazolástól függően)

Cikkszám: PCM27074 Kategória: Címkék: , , , , , ,

Ingyenes szállítás

parato logo
Termék neve

Méret

Anyaga

Stílus

Minta

Szín

,

Tapéta felrakása

,

Tapétaragasztó használata

Moshatóság

Fényállóság

Eltávolítható

Tapétakönyv

Márka

Parato modern vlies tapéta Casamood katalógus 27074 bambusz mintájú falburkolat. A tapétán egymás mellett közvetlenül bambuszok sorakoznak. Kétféle szín határozza meg a világosszürke és drapp. Négyféle szín közül tudja kiválasztani a megfelelőt. Felrakásánál a ragasztót falra kell kenni és egyenes illesztéssel vagy illesztés nélkül felhelyezni. Tapéta mérete a jól megszokott 10,05 x 0,53 m. Általános jellemzői között megtalálhatóak az enyhén súrolható tulajdonság és a jó fényállóság.

Brand

Parato

A munkavállalók hosszú munkájának és a tapéták 30 éves tapasztalatának köszönhetően a Parato kiemelkedik a világpiacon. Azzal a termelési potenciállal, hogy segíti az ügyfelek minden igényének kielégítését, és számos kiváló minőségű papír, vinyl és vlies tapétát kínál. Ezenkívül a családirányítás koncepció segíti Parato-t abban, hogy hű maradjon az első alapítóhoz azáltal, hogy folyamatosan követi irányát a cégen belül is. Elősegítve az emberi kapcsolatok kialakulását az összes munkavállaló között, és ezáltal kényelmes munkahelyi légkört teremtve.

parato logo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Parato vlies tapéta casamood 27074” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

preloader