ATAPÉTA

Információk!

Panaszkezelés - Vitarendezés - Ügyfélszolgálat

H-P, 9:00-17:00 óra között

Ügyfélszolgálat

Tapétáinkat megvásárolhatja online boltunkban. Termékeinkről bővebb információt talál az adott termékre kattintva megnyíló oldalon.

Teáor : 4791 – Csomagküldő, internetes kiskereskedelem

Kapcsolatfelvételi űrlap: Kapcsolat

Nyilvántartási szám: 24999895
Adószám: 60928012-1-25

Szolgáltató ATapéta.hu

Panaszkezelés

Szolgáltató célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a Megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben Megrendelőnek mégis valamilyen panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát az info@atapeta.hu e-mail címen, vagy a fentebb található Ügyfélszolgálati elérhetőségen egyikén.

A Vásárló (amennyiben Fogyasztó) panaszának elutasítása esetén a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvényrendelkezéseinek megfelelően Békéltető Testület eljárását kezdeményezheti fogyasztói jogvita rendezése érdekében. Az eljárásra elsősorban a fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület illetékes. Felhívjuk figyelmét, hogy a békéltető testületi eljárás megindításának feltétele, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelje a vitás ügy rendezését. A békéltető testület eljárása tehát a fogyasztó kérelmére indul. A békéltetési eljárásról bővebben itt olvashat: www.bekeltet.hu , vagy www.bekeltetes.hu .

Vitarendezés

Amennyiben a Vásárló a fogyasztói jogvitát online szeretné lefolytatni és rendezni, azt megteheti a http://ec.europa.eu/odr alatt található online vitarendezési platformon keresztül. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület elérhetősége

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület

Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870

Fax száma: (46) 501-099

Elnök: Dr. Tulipán Péter

E-mail cím: bekeltetes@bokik.hu

További békéltető testületek elérhetőségét, ezen a linken találja meg

https://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek

preloader